Calendari de mobilitzacions en defensa de l’Educació Pública !

Avui és el primer dia per a molts substituts. Avui, un cop tancats els centres educatius, posem fi a l’acampada. Una vegada més, el Departament no escolta les nostres reinvindicacions, compartides per la resta de la comunitat educativa i fins i tot, pel Parlament de Catalunya. 
Aquesta acció ha estat la primera d’un curs que serà calent. No ens aturarem fins que no recuperem les condicions laborals i de qualitat del servei anteriors a les retallades. 
Animem al professorat a:
  • Participar a les assemblees de zona i de centres convocades i a organitzar assemblees on no n’hi hagi. Aquestes assemblees han de perseguir l’objectiu comú de revertir les retallades que tant mal han fet els darrers sis anys. 
  • Començar el curs (12 de setembre) lluitant: amb pancartes, concentracions, cassolades i samarretes grogues
  • Participar a la concentració del 20 de setembre a les 18.00 a la Plaça de Sant Jaume. És molt important que aquestes mobilitzacions no siguin només de delegats sindicals. Ens comprometem a treballar per què sigui així.
Continuarem cercant la unitat sindical per tal que es vegi que la resposta serà conjunta, compartida i decidida fins que no aconseguim revertir les retallades i acabar amb el Decret de Provisió i Perfils i de les seves nefastes conseqüències.
Catalunya, 8 de setembre del 2016.

USTEC•STEs(IAC)  CCOO  ASPEPC•SPS  CGT  UGT