Situació dels professonals de l’FP concertada. Enquesta

Des de la Federació d’Educació de CCOO ja fa temps que treballem en l’àmbit de l’FP. En aquest sentit ens preocupa especialment les condicions de treball dels treballadors i les treballadores de Formació Professional. 

El passat més de juny es va aprovar la Llei 10/2015 de formació i qualificacions professionals que, conjuntament amb el Decret 2/2016 de creació, denominació i determinació de l’àmbit de competències dels Departaments de la generalitat de Catalunya d’aquest gener es regulen aspectes tan importants com la formació a l’empresa i pràctiques formatives (alternància, Dual), mesures flexibiladores així com la creació de l’Agència de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya.
CCOO creiem que es tracta d’una llei de feta sense consens amb la comunitat educativa i que deixa sense resoldre els principals problemes de l’FP. Es tracta d’una llei que abarca la formació al llarg de la vida però sense cap mena de concreció pressupostària en els diversos aspectes que tracta, com la manca d’inversions i recursos.
Amb l’objectiu de recollir les vostres experiències i neguit hem elaborat aquest formulari. Només us ocuparà uns minuts i  en ajudarà a millorar i definir molt més les nostres accions sindicals.

S'està carregant…

Si teniu problemes per visualitzar l’enquesta, punxeu aquí.

Descarrega aquí la versió per imprimir (pdf)