El nou calendari és continuista perquè manté les línies generals dels últims cursos. `

Descarregueu aquí el Full d’Actualitat (pdf)

Inici d’activitats dels centres educatius i del professorat: dia 1 de setembre de 2015. 
Cessament de les activitats: no abans del 30 de juny.

Calendari

 • Segon cicle d’educació infantil, primària, secundària obligatòria, batxillerat, grau mitjà de formació professional inicial, d’arts plàstiques i disseny i el curs de formació específic per l’accés a cicles: les classes començaran el 12 de setembre.
 • Cicles de grau superior de formació professional inicial i d’arts plàstiques i disseny, curs de formació específic per l’accés, ensenyaments de règim especial i aules de formació de persones adultes: les classes començaran no més tard del 21 de setembre.
 • Les classes finalitzaran el 21 de juny, llevat dels ensenyaments de règim especial que ho faran d’acord amb la seva programació acadèmica.
 • Els centres poden demanar un inici de curs gradual per a l’alumnat que inicia segon cicle d’educació infantil. Cal l’autorització prèvia del director/a dels SSTT, començant el 12 de setembre. No podrà anar més enllà del 16 de setembre.
 • Les proves extraordinàries de l’ESO, de 1r de batxillerat i dels cursos de formació específics d’accés als cicles formatius es faran de l’1 al 5 de setembre de 2017. Per als cicles formatius i el 2n curs de batxillerat les proves extraordinàries es faran al mes de juny després de les proves ordinàries.

Vacances i dies festius
 • Nadal: del 23 de desembre al 8 de gener, ambdós inclosos.
 • Setmana Santa: del 8 al 17 d’abril de 2017, ambdós inclosos.
 • Els centres poden establir 3 dies festius de lliure disposició (4 a Barcelona) que s’han de distribuir equitativament entre els tres trimestres, no poden coincidir amb els d’inici i final de les classes ni amb els immediatament anteriors als períodes de vacances escolars.
 • Excepcionalment, els serveis territorials podran autoritzar la proposta per part de la direcció dels centres d’establir els dies de lliure disposició consecutius en un mateix trimestre, en aquest cas caldrà l’acord previ del consell escolar de centre.
 • Tenen consideració de dies festius els que determini el departament d’Empresa i Ocupació i els dos dies de festa local. En cas que un o ambdós d’aquests dies de festa local caiguin en dia no lectiu, els centres poden afegir-los als establerts de lliure disposició.
Altres modificacions
 • Per a altres modificacions que de forma excepcional es puguin produir, la titularitat del centre  ha d’adreçar als serveis territorials una sol·licitud raonada d’autorització de modificació del calendari o de l’horari escolar respecte al que es preveu amb caràcter general. Aquesta sol•licitud ha de tenir el consens del consell escolar, mantenir el còmput total d’hores de la jornada laboral del professorat i de l’horari lectiu de l’alumnat, llevat que es compensi al llarg del curs amb altres activitats la diferència d’hores d’atenció a l’alumnat.
 • La titularitat del centre privat podrà adreçar als serveis territorials la sol·licitud per organitzar la jornada continuada, que podrà començar a partir del 6 de juny, sempre que es compleixin els requisits esmentats al punt anterior.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies