Sembla que que després de 50 anys de conflicte armat, arriba la pau a Colòmbia. L’únic que queda pendent és el referèndum que s’ha de celebrar a principis d’octubre. 

Per animar als ciutadans a votar a favor de l’acord, diverses associacions de la societat civil entre les que s’inclou la FECODE (afiliada nacional de la Internacinal d’Educació) ha creat una plataforma que pretén el foment actiu de la pedagogia de la pau a través del programa Escuelas como territorios de la paz.

La Internacional de la Educación dóna suport a aquesta iniciativa. “La IE fomenta el respecte dels Drets Humans i de la democràcia des de i vers les aules. Els docents desenvolupen un paper fonamental en la resolcució dls conflictes socials d’avui i del demà” ha declarat Haldis Holst, Secretària general adjunta de la IE.
Avui dia 5 de setembre, la Federació Colombiana de Treballadors i Treballadores de l’Educació (FECODE) farà una trobada internacional de Mestres per la Pau de Colòmbia. Hi assistiran més de3 500 mestres i delegats d’arreu del món.

Llegeix i descarrega aquí la carta de suport del Secretari general de FECCOO


Tota la informació al web de la Internacional de l’Educació

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.