El passat 18 de setembre, a la seu de Nova York de la ONU va tenir lloc una sessió dedicada a l’Educació.
Aquests dies s’estan celebrant diferents sessions abans del plenari de l’Assemblea General. 

Gordon Brown, enviat especial de l’ONU per a l’Educació va presentar un informe que proposa un full de ruta per assolir la igualtat d’oportunitats educatives pels infants i joves d’arreu. Va afirmar que l’assoliment de l’educació per a tots és l’equivalent a la “lluita pels drets civils” d’aquesta generació.
Segons Nacions Unides, a nivel global uns 263 milions d’infants i joves, principalment al sud d’Àsia i Àfrica subsahariana, no van a l’escola i d’aquests, 25 milions mai no han tingut accés a l’educació.
L’informe va ser elaborada per la Comissió Internacional sobr el Finançament de les Oportunitats per a la l’Educació Mundial, una iniciativa que té l’esperança de revertir aquesta situació. Brown, que presideix aquesta Comissió, va afirmar que a l’educació se la subestima i que si ara per ara només se li dedica el 10% davant el 13% de principis de segle.

Més informació a:

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies