Manifestació pel treball digne amb drets

Amb el lema “Treball digne amb drets“, i en el marc de la Jornada Mundial pel Treball digne, que se celebra el 7 d’octubre, s’ha convocat una manifestació a Barcelona el proper 6 d’octubre a les 18 hores. 

La convocatòria sorgeix de CCOO de Catalunya conjuntament amb la UGT i USOC, els tres sindicats membres de la Confederació Europea de Sindicats. Però també estan cridades a participar les entitats i organitzacions que conformen la Plataforma per una Catalunya Social. 

La manifestació s’iniciarà davant la patronal catalana, Foment del Treball, baixarà per Via Laietana per acabar davant l’estàtua d’Antonio López, just per denunciar l’elogi a la figura d’aquest personatge, primer marquès de Comillas, que es va enriquir amb el tràfic d’esclaus, i per reclamar l’eliminació de l’estàtua de l’esclavista i el canvi de nom de la plaça. 

Imatges de la manifestació

Feu clic per veure:
– el cartell de la manifestació del 6 d’octubre a Barcelona 
– el cartell de CCOO de Catalunya per la Jornada Mundial pel Treball Digne 2016

Altres ACTIVITATS del 7 d’octubre organitzades per CCOO:

A la plaça de Sant Jaume, disposarem d’una exposició sobre la concreció de la solidaritat i del compromís des del món sindical i, a més, farem una crida a la ciutadania perquè es deixi entrevistar sobre el concepte del treball digne i la seva realització pràctica a casa nostra i arreu del món.