CCOO exigeix oferta d’ocupació pública i indemnització per finalització de contracte laboral o cessament Dues sentencies recents del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) dictaminen que no poden cobrir-se places estructurals amb personal laboral temporal o interí i que tot el personal temporal té dret a la mateixa indemnització que el personal indefinit. 

QUÈ PODRÍEM RECLAMAR?
PERSONAL LABORAL
PERSONAL INTERÍ
Contracte sense irregularitats o abús en la contractació
Indemnització de 20 dies per any treballat dels contractes finalitzats després del 14 de setembre de 2015. (2)
Indemnització de 20 dies per any treballat dels contractes finalitzats després del 14 de setembre de 2012. (2)
Contracte amb irregularitats o abús en la contractació(1)
–        Consideració d’indefinits no fixes
–        Romandre a la plaça fins que sigui coberta per Oferta Pública d’Ocupació o Concurs i 20 dies d’indemnització per any al finalitzar el contracte.
–        En el cas d’amortització de la plaça, aplicació del procediment per acomiadament objectiu.
–        Romandre a la plaça en situació d’interinitat fins a l’Oferta Pública d’Ocupació i 20 dies per any d’indemnització al finalitzar la relació laboral.
–        En el cas d’amortització de la plaça, aplicació del procediment per acomiadament objectiu.
(1)Les  irregularitats o abús en la contractació poden ser per la concatenació de contractes, la inexistència de causa, la utilització de contractes temporals per a places estructurals… La determinació d’aquestes irregularitats té una alta complexitat jurídica.
(2)El termini de reclamació de quantitats és d’un any a partir de la finalització de la relació laboral  en el cas de personal laboral i assalariat i de quatre en el cas de personal funcionari.

Posa’t en contacte amb nosaltres omplint el formulari

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies