Novetats sobre el programa de l’Escola Inclusiva

Us informem de la reunió que hem tingut aquest matí amb el Departament referent a la pròrroga del programa de l’escola inclusiva (TEI, TIS, EEE). 

El Departament ens ha manifestat que fins ahir no varen estar en disposició de determinar la continuïtat del programa.
Això suposarà la continuïtat de pràcticament totes les persones que treballen, tot i així ens han comunicat que alguns llocs de treball canviaran de centre dins la mateixa comarca i d’altres canviaran de comarca amb les possibles mobilitats de personal que això comporta.
Aquesta prorroga suposa que les persones que tenen contracte a partir de l’1 de setembre de 2015 el veuen prorrogat de forma automàtica des de l’1 d’agost d’enguany fins a 31 de juliol de 2017. 
Les persones que per diferents motius no vulguin o no puguin continuar en el programa hauran de presentar per escrit una renuncia a la prorroga abans del dia 15 de juliol i per tant el mes de juliol es considera de vacances. Les persones que renunciïn a la prorroga han de saber que no perdran el número d’ordre a la borsa de treball i que, segons el Departament, podran tramitar l’atur.
Heu de tenir en compte que durant el mes de juliol el personal laboral, segons el conveni, tenim dret a 40 hores de formació i que és possible que us demanin l’acreditació dels cursos que realitzeu. 
També volem recordar que la presència del personal laboral als centres durant el mes de juliol està lligada a la presència de l’equip directiu i que les tasques a fer no poden ser altres que les definides per les diferents categories.
Si algú de vosaltres té alguna situació que ens vulgueu comentar us podeu posar en contacte amb les delegades de personal laboral de CCOO dels diferents territoris o bé trucant els matins del mes de juliol al telèfon 934812842 
Salutacions cordials