Borsa de Treball: Nota informativa

BORSA DE TREBALL DEL PERSONAL LABORAL
NOTA INFORMATIVA
Des de CCOO un cop ens hem posat en contacte amb el Departament us  fem arribar aquests aclariments al respecte de les notificacions que aquesta setmana han rebut totes i tots les integrants de la borsa de treball:
  • El departament  informa que la resolució esmentada en una de les notificacions que s’han rebut, afecta a les persones integrants de la borsa oberta que es va convocar el passat mes de desembre de  2015. Aquestes persones s’ordenaran al bloc 3 segons els mèrits que van al·legar i presentar en el seu dia.
  • En finalitzar el curs, s’actualitzarà la borsa, bloc 1, incorporant els mèrits d’experiència treballada des de l’1 de juliol del 2015 fins el 30 de juny del 2016. D’aquesta manera s’incorporaran al bloc 1 les persones integrants del bloc 3 que hagin treballat al Departament entre les dates esmentades, així mateix les actuals integrants del bloc 1 veuran incrementada la seva puntuació segons els mesos treballats en el mateix període.
  • D’altra banda el departament informa que hi han hagut incidències amb el sistema informàtic i l’aplicatiu, sembla que aquestes ja han estat solventades al llarg d’aquest matí.
Tot i això estem a l’espera que  el Departament convoqui reunió del Comitè Intercentres per  poder aclarir  aquests i altres aspectes de la borsa.
Cas que tingueu dubtes o necessiteu algun aclariment, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.