Intercanvi professors de Xauen (nord del Marroc) amb Girona i Viatge sociocultural


El proper dilluns 18 d’abril i fins el divendres 22, es realitzarà la segona part del programa d’intercanvi docent entre les poblacions de Xauen i Girona. L’intercanvi serveix per obrir ponts de col·laboració entre docents de les dues ciutats i establir dinàmiques de formació i compartir bones experiències educatives.


Una delegació de 22 professors de Xauen vindrà a Girona per visitar diversos centres educatius de la ciutat. Al final del programa es farà una trobada d’intercanvi amb tots els professors participants del programa (Xauen i Girona), un taller d’intercanvi pràctic i una festa final en què s’entregaran els certificats de participació en aquesta experiència socioeducativa.

La Federació d’educació de CCOO, organitza la formació d’aquest intercanvi, liderat per l’associació sense ànim de lucre ECCIT.

Per a més informació podeu contactar amb 
Anna López, CCOO Girona  /  630 911 893

ECCIT, també organitza viatges culturals per apropar les nostres cultures unides per la mar Mediterrània.
—————————————————————————————–
L’Associació Èccit amb col·laboració de CCOO Girona i altres contraparts al Marroc organitza un viatge sociocultural a Xauen, la zona muntanyosa i platges del Rif, la setmana del 18 al 29 de juliol. Aquest tipus de viatge, va més enllà del mer turisme i proposa fer una aproximació a la cultura marroquina, en tant que país veí i lloc d’origen de molts dels nostres conciutadans/es. Es tracta d’una oportunitat per conèixer la realitat social, política i cultural del Marroc, així com per interaccionar i crear lligams amb la societat civil i el seu teixit associatiu i fer accions solidaries.

El nucli de l’estada serà Xauen, tot i que algunes activitats i sortides es desenvoluparan en altres poblacions de l’entorn més proper, pertanyents a la zona muntanyosa del Rif i a la costa mediterrània. Al llarg de l’estada es duran a terme diferents activitats de caràcter solidari, turístic, educatiu i artístic.
El viatge al Nord del Marroc inclou la visita de les ciutats de Xauen, Targha, Parc de Talassemtane i Rabat. El preu (450 euros)/ el preu per Afiliats i delegats sindicals de CCOO es de (400€) inclou l’allotjament, els trasllats interns, una part dels àpats i visites culturals i excursions, així com una assegurança.
La data límit d’inscripció és el 31 de maig. 

Més informació: 

[email protected] | 659 195 920
Anna López, CCOO Girona  /  630 911 893