http://4.bp.blogspot.com/-RQuVY-1l7yI/Vad-jvKllnI/AAAAAAAAVjI/z_OZ2mINelM/s200/birret.jpgEl curs es va realitzar en col·laboració amb l’Ies la Mercè de Barcelona


 
El passat mes de desembre va tenir lloc a l’Ies La Mercè el curs de cad/cam organitzat per la Federació d’Educació de CCOO i subvencionat 100%. El curs de formació permanent el va impartir el professor Oscar Pulido de l’Ies Pompeu Fabra de Badalona i van assistir-hi docents de diferents centre de Catalunya de la família professional de Fabricació Mecànica.
El curs de 30 hores tenia com a objectiu formar els professors en el programa Mastercam x9, el nou software de disseny de superfícies en 2D i 3D de cad/cad, mecanitzar en 2D i 3D , configurar les màquines-eina i realitzar tractaments de postprocessat. Els docents van mecanitzar vàries peces en diferents materials, com les que es mostren a continuació:

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies