CCOO ens hem reunit amb Carles Arias, director de recursos del Consorci d’Educació de Barcelona. 

El 26 de juliol de 2016, CCOO hem tingut una reunió, com a primer contacte, amb el nou director de recursos del CEB.

La intenció del CEB és presentar propostes un cop hagin recollit informació de l’Ajuntament, de la Generalitat, de les direccions i sindicats.
 
En Carles Arias ens confirma que tenen la voluntat de construir una xarxa única de centres públics de Barcelona i afirma que és un mandat de la carta municipal.

Veu la necessitat de revisar l’acord d’homologació del 1993, ja que hem vist que ja no ens és útil.

Al setembre reprendrem la revisió de la normativa de la Generalitat i la seva aplicació als centres municipals. Aquesta és una tasca que va quedar aturada l’any 2014.

CCOO insistim en què som personal municipal i que ens preocupen les nostres condicions laborals.  A l’octubre en parlarem i coincidirà amb la negociació del conveni col·lectiu de l’Ajuntament de Barcelona.

PAGA 2012 JUBILATS

Enviaran la instrucció per saber si el cobrament del 20%, que s’ha de fer a l’octubre o novembre, per part de les persones que no estaven en actiu com els jubilats, serà d’ofici o serà necessari que facin una instància.
 

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies