Donem suport als estudiants en les mobilitzacions del 24 de novembre

La Federació d’Educació de CCOO dóna suport, de nou, a les reivindicacions dels estudiants en les mobilitzacions del dia 24 de novembre

Accedeix al comunicat en pdf aquí

La Federació d’Educació de CCOO vol donar suport de nou a les reivindicacions dels estudiants en les noves mobilitzacions previstes per al 24 de Novembre.
A CCOO Educació compartim plenament els motius que porten novament els estudiants al carrer. Efectivament, les revàlides previstes a la LOMCE posen en greu risc el futur de milers d’estudiants i, hores d’ara, la comunitat educativa no tenim garanties de què hagin estat realment neutralitzades. I cal continuar exigint aquestes garanties, al carrer, a les institucions i allà a on faci falta.
Mentre el Govern Central sembla que vol pactar amb les Comunitats Autònomes una modificació de les proves que ha de desactivar de forma transitòria els seus efectes, intenta també revocar la decisió de la Mesa del Congrés que va permetre l’admissió a tràmit de la proposició de llei de paralització del calendari de la LOMCE.
La defensa de la Llei és tant important per a l’executiu central que el Consell de Ministres ha iniciat els tràmits per plantejar un conflicte de competències contra el Congrés davant el Tribunal Constitucional.
En aquest context, els acords de la pròxima conferència sectorial que previsiblement haurien “d’esponjar” els efectes de les proves, perden solvència i ens avoquen a una solució transitòria de futur incert, que haurem consolidar a base de lluita, exigint, per començar, el compliment de la proposició de llei aprovada al Congrés.
Per això CCOO dóna suport a les noves mobilitzacions del dia 24 i fa una crida a tota la comunitat educativa a participar a les manifestacions convocades, per aturar les revàlides, per derogar la Llei.

NO A LES REVÀLIDES. NO A LA LOMCE