La Consellera ha informat en roda de premsa d’un petit increment de recursos absolutament insuficient per les necessitats que té l’educació a Catalunya. Es continua sense recuperar les dotacions que es disposaven a 2011. Amb l’augment d’alumnat que es va consolidant cada curs, el nombre de professorat continua sent molt inferior a la necessària. Manquen més de 7.000 docents als centres públics per donar resposta a l’increment d’alumnat des del 2011. 

CCOO considera que la consellera ha fet cas omís a les mobilitzacions i reivindicacions fetes durant tot el curs passat per CCOO i tota la comunitat educativa. Es van fer propostes concretes sobre ràtios, substitucions, formació professional, professorat interí i substitut… En definitiva, propostes per millorar la qualitat educativa en el marc d’un sistema educatiu inclusiu.
Continuen les polítiques educatives de misèria del Govern de la Generalitat i del Departament d’Ensenyament que malgrat els “bons desitjos” expressats per la consellera no donen resposta ni estan a l’alçada del que hauria de ser un model educatiu d’acord als reptes que  la societat i l’ època actual demanen.
CCCO es compromet a fer una anàlisi contrastada de les dades que s’han presentat avui per oferir una valoració de l’estat real de l’educació a Catalunya.
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.