Condemna dels assassinats d’Orlando i solidaritat amb les víctimes i les seves famílies

La Federació d’Educació de CCOO vol condemnar rotundament els assassinats d’Orlando d’ahir que es van cobrar la vida de 50 persones, en va ferir més de 50 de ferides i va deixar moltíssimes persones, amics i familiars, profundament afectades. A ells,  els familiars, amics i tot el col·lectiu LGTBI d’arreu, volem fer arribar el nostre suport i volem compartir el seu dolor.

Entenem que aquest acte de violència és doblement reprobable i condemnable. En primer lloc en tant que violència homòfoba que atempta contra la llibertat sexual i contra les llibertats individuals més bàsiques. I per l’altre perquè ha estat perpretat usant la religió com a excusa.
Aquest atemptat colpeja els nostres valors d’igualtat, justícia, drets individuals i també col·lectius.
Des d’aquí, volem convocar als nostres afiliats i afiliades i als delegats i delegades de CCOO de Catalunya, que aquest dilluns a les 20.00 hores participin en la concentració convocada per la plataforma LGTBI.Cat, a la plaça Sant Jaume de Barcelona per mostrar la nostra solidaritat i protesta pacífica davant d’un atemptat als fonaments democràtics de la nostra societat.

Tota la informació aquí