La Federació d’Educació de CCOO vol condemnar rotundament els assassinats d’Orlando d’ahir que es van cobrar la vida de 50 persones, en va ferir més de 50 de ferides i va deixar moltíssimes persones, amics i familiars, profundament afectades. A ells,  els familiars, amics i tot el col·lectiu LGTBI d’arreu, volem fer arribar el nostre suport i volem compartir el seu dolor.

Entenem que aquest acte de violència és doblement reprobable i condemnable. En primer lloc en tant que violència homòfoba que atempta contra la llibertat sexual i contra les llibertats individuals més bàsiques. I per l’altre perquè ha estat perpretat usant la religió com a excusa.
Aquest atemptat colpeja els nostres valors d’igualtat, justícia, drets individuals i també col·lectius.
Des d’aquí, volem convocar als nostres afiliats i afiliades i als delegats i delegades de CCOO de Catalunya, que aquest dilluns a les 20.00 hores participin en la concentració convocada per la plataforma LGTBI.Cat, a la plaça Sant Jaume de Barcelona per mostrar la nostra solidaritat i protesta pacífica davant d’un atemptat als fonaments democràtics de la nostra societat.

Tota la informació aquí

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.