Campanya de la XAS de recollida de joguines i material escolar

Un any més, l’Associació Sonrisas juntament amb la Xarxa d’Acció Solidària tornem a engegar aquest Nadal la campanya de recollida de joguines i de material escolar. 

A Catalunya hi ha moltes families i infants que viuen en situacions precàries i amb risc d’exclusió social. Per això treballem amb un doble objectiu: que cap nen es quedi sense joguina i que tots tinguin accés al material escolar.
El material escolar, que la Xarxa d’Acció Solidària recull durant tot l’any, és entregat a escoles públiques que realitzen socialització del material.
Les joguines són entregades a l’Associació REIR que, aquest any està muntant un espai matern infantil a l’Espai Espavila, l’espai està pensat per treballar amb famílies amb infants a càrrec de 0 a 3 anys i necessiten: catifes pel terra o estores nadó desmuntables (són aquelles peces que es munten per anar de quatre grapes), alguna cuineta, planxa o fireta, etc. (que no sigui massa petita per que no se la puguin empassar) per fer joc simbòlic, sonalls, jocs de fusta per fer encaixos, llibres de roba o plàstic.
També podeu portar qualsevol altre tipus de joguines, noves o de segona mà en bon estat, sempre que no siguin sexistes o bèliques.
El material escolar necessari és: Llapis, gomes, bolígrafs, motxilles, ceres de color, maquinetes, retoladors, estoigs, celos, quaderns, llibretes i altre material fungible.
Si teniu joguines o material gran que no cap a les caixes o teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al següent correu: [email protected].
Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!!

xarxa d’acció solidària