Les organitzacions de la societat civil, sindicals, camperoles i polítiques, joves, homes i dones de tot el món convoquem una tardor en resistència per exigir la suspensió dels mal anomenats acords de lliure comerç i inversions, com l’acord entre la Unió Europea i Canadà, conegut com CETA, o el ja conegut TTIP, que es negocia amb els EUA. 
Estem convençuts que per promoure una societat igualitària i respectuosa amb els drets de les persones i el medi ambient és imprescindible replantejar el sistema de comerç global que, a dia d’avui, únicament afavoreix la concentració del poder en mans d’unes poques multinacionals. La tardor a resistència global crida a la mobilització popular davant dels tractats de lliure comerç i per la fi de la impunitat de les multinacionals. 

A Barcelona us esperem el dissabte 15 d’octubre a les 17 h per formar una cadena humana entre el Consolat de Canadà (pl. de Catalunya) i l’Oficina de la UE (pg. de Gràcia – Provença).

La Federació d’Educació serem presents a la cadena en dos punts:
Al Tram 1 des del consolat de Canadà al Ps. de Gràcia) en la concentració del món educatiu.
Al Tram 3 (de Casp a Gran Via) en la concentració del món del treball.

Llegeix més: Què és el TISA? (pdf)

Llegeix més: Educación y comercio (pdf)

Incriviu-vos aquí a la cadena humana

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies