Actes del 40è aniversari de l’Assemblea de Barcelona

El dilluns 11 de juliol, CCOO celebra el 40è aniversari de l’Assemblea clandestina de Barcelona, clau en la formació del nostre sindicat.
L’11 de juliol se celebra a Barcelona el 40è aniversari de l’Assemblea de Barcelona de CCOO. Un altre 11 de juliol, el del 1976, a l’Església de Sant Medir del barri barceloní de Sants, 650 delegats i delegades de CCOO de tot l’Estat es van reunir en assemblea general i van decidir constituir en sindicat el que fins en aquell moment havia estat un moviment sociopolític. 
Per aquest motiu, l’actual Consejo Confederal de CCOO d’Espanya es reunirà a l’Església de Sant Medir el matí del dia 11 de juliol per recordar aquella històrica assemblea i també per convocar l’11è Congrés del sindicat, que s’ha de celebrar el juny del 2017. En el marc de la convocatòria es farà també un homenatge a Cipriano García, sota la placa que porta el seu nom i que és al costat de l’església. Això serà a les 10.30 hores. 
Ja a la tarda, a partir de les 17.30 h tindrà lloc, a l’espai de Can Fabra de Barcelona, un acte commemoratiu per recuperar la memòria col·lectiva i el paper de desenes de milers d’homes i dones que van contribuir a la recuperació de la democràcia i a la consolidació de Comissions Obreres com l’organització social més important del país.