Concentració davant del Parlament de Catalunya dels sindicats presents a la Mesa General de la Funció Pública.

Veure les Imatges de la concentració 

Dimarts, 29 de novembre, a les 11.30 hores, davant del Parlament
CCOO i la resta de sindicats de la Mesa General de la Funció Pública convoquen una concentració per exigir la incorporació de les demandes dels empleats públics als pressupostos que presentarà el Govern al Parlament.
El Govern de la Generalitat va donar per acabada la negociació de les partides que han de contenir els pressupostos de 2017 respecte a les condicions de treball dels empleats públics de la Generalitat de Catalunya.
La representació del Govern a la Mesa es va negar a concretar partides pressupostàries destinades a recuperar una part de les plantilles perdudes des de 2012, el Fons d’Acció Social, pagar el 100% en cas d’incapacitat laboral, pagar les indemnitzacions al personal interí que obliga la justícia europea, així com garantir el dret dels docents més grans de 55 anys a tenir dues hores menys setmanals de jornada lectiva o el dels treballadors i treballadores de l’ICS a tenir els mateixos drets per malaltia que la resta de treballadors públics. 
És per això que, convocats per CCOO i la resta de sindicats de la Mesa General de la Funció Pública, els delegats i delegades sindicals de l’Administració Pública es concentraran demà dimarts, 29 de novembre, a les 11.30 hores, davant del Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella, s/n, Barcelona).
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies