13 Juny: Novetats Oposicions d’FP 2016-17

Novetats Oposicions FP 2016-17 (13 Juny)
Si vols rebre tota la informació només cal que omplis aquest formulari:
El Departament d’Ensenyament ha ratificat avui a la mesa sectorial que es convocaran 300 places d’FP corresponents a l’oferta pública aprovada el 2015. CCOO Educació continuem demanant la necessitat d’ampliar l’oferta i acumular-la a la del curs vinent per a garantir un nombre suficient de places que pugui donar cobertura i estabilitat al personal interí de la borsa docent (que és del 22% del total de la plantilla, i que en FP arriba fins al 85% en algunes especialitats). Considerem doncs necessari un pla d’estabilitat per els treballadors i treballadores docents interins i interines amb més serveis prestats.
També hem denunciat que el sistema de baremació de la convocatòria penalitza als docents amb més experiència i formació, i valora més la formació acadèmica.
CCOO Educació també hem reclamat:
  • La realització de les proves a finals de curs, per a no entorpir, ni perjudicar la tasca docent i el funcionament dels centres. L’Administració ha acceptat endarrerir les proves a finals de juny del curs vinent.
  • La possibilitat d’incorporar en la convocatòria l’adquisició de noves especialitats. El Departament d’Ensenyament ha respòs que ho tindrà en compte en properes convocatòries.
  • Que les instruccions als tribunals comportin la cobertura de la totalitat de les places convocades a l’oposició i que no es deixin sense cobrir places com en altres convocatòries.
  • Que la baremació de la formació telemàtica es reguli en les bases per evitar l’adquisició de cursos a última hora. El Departament ha recordat que hi ha la normativa vigent (ENS248/2012) que estableix el límit d’hores setmanals. 
Per rebre informació sobre les oposicions d’FP 2016-17, només cal que omplis aquest formulari:
https://docs.google.com/forms/d/1xuk_mFPcS_pA2U3FLqr8VHsDgyv8aomLPh5UotFGZ5c/viewform