El MUCE reclama contundència contra la greu irresponsabilitat del ministre Wert

Posició del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE), davant la demanda del Govern espanyol al TSJ de Catalunya per repetir la preinscripció i matrícula en els centres educatius d’ educació infantil, primària i secundària.  

Un cop més el ministeri d’educació vol desestabilitzar el funcionament dels centres educatius a Catalunya per la via judicial.

Un cop finalitzat el procés de preinscripció i matriculació de tot l’ensenyament obligatori, aquesta  mesura podria significar un retard en la planificació del proper curs generant una sobrecàrrega als  totes les propostes pel curs vinent incrementant  i el malestar i la incertesa en les famílies i professionals.

Com entitats del MUCE hem recolzat obertament el procés d’immersió lingüística  que tan bons resultats ha donat a Catalunya, tant en l’aprenentatge de les llengües com  per a la cohesió social, i ens hem posicionat de manera clara i contundent contra les polítiques recentralitzadores i autoritàries que pretén imposar la LOMCE. 

Costa entendre aquesta nova ofensiva del Ministre Wert sense recordar el calendari electoral i els fluixos resultats que preveu el Partit en el govern a Madrid. 

Lamentem que un cop més es vulgui utilitzar la comunitat escolar – l’alumnat, les famílies i el professorat – com a camp de batalla en un combat de baixa política electoralista, per crear incertesa  sobretot a les famílies i també als centres que han iniciat ja el procés d’inscripció.

Ens refermem en el rebuig a la política educativa del ministeri i reclamem unitat i contundència davant d’aquestes maniobres tan grolleres.

Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE)



Temes relacionats