L’Ajuntament de Barcelona preveu enderrocar les naus on hi ha ara situada una part important de la seu de la Llotja de Sant Andreu. 

La zona afectada inclou una part del que ara és el vestíbul d’entrada, les naus dels tallers d’escultura, fosa i forja, i una part important d’il·lustració.

En el seu lloc hauria d’anar construïda una pista de patinatge, una piscina de mesures olímpiques, una altre comisaria de guardia urbana, entre altres.  Aquest projecte  ja data de l’any 2009 i  fins avui, la comunitat educativa del centre, no en tenia notícia.

Com a contrapartida l’administració municipal ofereix la hipotètica construcció  d’un edifici de vàries plantes on hi conviurien els tallers enderrocats.  Aquesta construcció és només una hipòtesi, i donada la situació pressupostària de l’administració pública és segur que tardaria anys en fer-se efectiva, desencadenant de fet el tancament de tallers de creació artística ara existents a la Llotja.

L’edifici no seria només d’ús per a l’escola sinó que possiblement seria compartit per a altres usos.
SOSLlotja pretén portar les seves demandes a l’acte de presentació de candidatures que la FaPaC durà a terme demà, dijous 14 de maig a l’Institut Menéndez y Pelayo a les 19h.

Llegiu i descarregeu-vos la octaveta amb més informació, aquí

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.