FP

El passat 19 de novembre la Fundació Bofill va realitzar un seminari al Palau Macaya de Barcelona en el qual es van debatre aspectes clau per a definir un model català de Formació Dual.

El debat es va estructurar en cinc blocs:

  1. Presentació del seminari i ponència del Sr. Melcior Arcarons, director general de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial.
  2. Visió Internacional per part d’Òscar Valiente, Philipp Gonon i Tobias Wolfgarten.
  3. Taller 1: FP i empresa. Què ha d’aportar l’empresa a la FP dual? Com fer-ho?
  4. Taller 2: FP i estudiants. Quines millores aporta la FP dual a l’aprenentatge i ocupabilitat dels joves?
  5. Taller 3: Com aconseguir un model de FP dual de qualitat per a Catalunya?
Imatge d'enllaç permanent incrustada

Cada bloc va disposar d’un ampli espai de debat per a recollir les aportacions de la quarantena de participants, que principalment des de l’àmbit educatiu, hi van assistir.

Des de CCOO volem agrair que la Fundació Jaume Bofill potencií aquests espais de diàleg on tots els agents participants tenen la possibilitat d’expressar-se per que considerem que és el fonament d’èxit per a cercar un model de consens a Catalunya.

Com a resultat de la nostra participació en la ponència del Taller 1 volem fer-vos a mans el resum de l’argumentari que vam exposar:

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies