Jornada Internacional en Formació Professional Industrial el proper 11 de març, organitzada per la Fundació BCN Formació Professional. 

La Fundació BCN Formació Professional organitza la Jornada Internacional en Formació Professional Industrial que tindrà lloc el proper 11 de març, a l’Auditori de la Torre Agbar
Un dels objectius de la jornada és impulsar la formació professional industrial, en l’àmbit de la fabricació mecànica en un context que les empreses requereixen de personal altament qualificat per donar respostes a les seves necessitats.
Podeu consultar el programa i inscriure-us en els respectius enllaços.
La Federació d’Educació de CCOO participarà a la taula següent:
12.30h-14.00h. Què ha de canviar a la formació professional per què pugui contribuir efectivament a fer créixer la indústria a Catalunya? 
Un expert extern formularà deu propostes i responsables polítics d’Ensenyament, d’Ocupació, agents econòmics i socials, centres d’FP debatran envers la seva viabilitat.
Com sempre, CCOO intentarà influir i fer aportacions per tal d’apropar-nos als models d’èxit europeu d’FP que gaudeixen de recursos, corresponsabilitat dels actors implicats,  consens, transparència, reconeixement social, diàleg social i que fan una aposta per unes condicions de treball dignes.
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.