XAS: la campanya de recollida de material escolar ja ha finalitzat!

La Federació d’Educació ha col·laborat en la campanya de recollida de material escolar duta a terme des de la XAS (Xarxa d’Acció Solidària), de la que CCOO n’és membre activa, per tirar endavant la recollida i posterior repartiment d’aquest material escolar a uns centres de màxima complexitat de diferents parts del territori.

En aquest enllaç veureu més informació:

http://xarxasolidaria.cat/

———————————————————————————————————–
13/07/2015

LA XARXA ACCIÓ SOLIDARIA (XAS) INICIA NOVA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE MATERIAL ESCOLAR.

Les darreres dades de l’Institut Nacional d’Estadística sobre la pobresa en Espanya, on la població amb risc de pobresa ha augmentat al 22,2% al 2014, sobretot la pobresa infantil, que arriba al 30,1%. Moltes famílies catalanes no poden assegurar el material escolar per als seus fills i les seves filles.

Davant aquesta situació, des de les entitats de la Xarxa d’Acció Solidaria (XAS), reprenem la iniciativa d’organitzar una nova campanya de recollida de material escolar, que seran com en l’anterior campanya entregats a escoles públiques, dels barris amb alt risc d’exclusió social i pobresa.

La llista de material a recollir és:

Llapis, gomes, bolígrafs, motxilles, ceres de color, maquinetes, retoladors, estoigs, celos, quaderns, llibretes i altre material fungible.

La campanya és del 15 de juny al 15 de setembre.

Per a més informació sobre punts de recollida:

[email protected]

S’HA DE GARANTIR A TOTS ELS NENS I NENES L’OPORTUNITAT DE DESENVOLUPAR ELS SEUS ESTUDIS EN DIGNITAT I IGUALTAT