La Generalitat pagarà els 44 dies (un 25%) de la paga de desembre de 2012 el proper mes de març

Mesa General dels Empleats Públics (26/01/2015)


NOTA (12 de febrer de 2015)

NO CAL FER UNA DECLARACIÓ PARAL·LELA A HISENDA pel retorn dels 44 dies de la paga de 2012…

Pel que sembla hi ha algun sindicat que està “informant” que la devolució dels 44 dies de la paga del 2012 obligaria a fer una declaració paral·lela a Hisenda.

La “Resolución de 29 de diciembre de 2014, conjunta de las Secretarías de Estado de Presupuestos y Gastos y de Administraciones Públicas, por la que se dictan instrucciones para la aplicación efectiva, en el ámbito del sector público estatal, de las previsiones de la disposición adicional décima segunda, de la Ley 36/2014, de 26 de diciembre, de Presupuestos Generales del Estado para 2015. (BOE de 2 de enero de 2015)” diu:

 “El reconocimiento del derecho a recuperar las cantidades dejadas de percibir se produce por imperativo de la propia Ley de Presupuestos Generales del Estado para 2015 y produce sus efectos a partir de este último año, por lo que todas las cantidades que se reconozcan en virtud de lo dispuesto en la disposición adicional constituyen percepciones correspondientes al ejercicio de 2015”. 

  • Queda clar, es desmenteix la bola…

*************************************************************

***********************************************************************

Mesa General dels Empleats Públics (26/01/2015)

  • La Generalitat pagarà els 44 dies (un 25%) de la paga de desembre de  2012 el proper mes de març.
  • CCOO exigim al Govern seguir negociant la recuperació dels nostres drets i salaris.
  • CCOO no renunciem a res: Ho volem tot i continuem mobilitzats!

L’acord de la Mesa General de la Funció Pública dóna la raó als sindicats que hem  optat per defensar els nostres drets amb  la mobilització i la negociació col•lectiva. CCOO hem lluitat perquè tothom i sense excepcions recuperi  el 25% de la paga de desembre de 2012. I hem aconseguit això sense cap cost addicional amb reclamacions judicials individuals. Era just que se’ns retornés a tothom el que és nostre, sense excepcions i sense cap cost econòmic afegit.

CCOO mantindrem la pressió durant la negociació, i durant tot el temps que calgui. CCOO seguirem diràriament plantats a les portes del Departament. Aquesta lluita la vam començar el passat 23 d’octubre i ja portem prop de 60 dies. I continuem…

Ha quedat demostrat que l’acció col•lectiva és més útil que qualsevol reclamació individual per defensar els drets col•lectius

El retorn de la resta de la paga de 2012

CCOO exigim al Govern d’Espanya  que, de la mateixa manera que ens va aplicar a tothom la retallada de la paga de 2012,  ens  torni el 100% de la paga com es van comprometre, sense esperar la sentència del Tribunal Constitucional.

Paga de 2013 i 2014

La retallada d’aquestes pagues és responsabilitat exclusiva del govern de la Generalitat. CCOO exigim la negociació immediata d’un calendari de devolucions i manté les reclamacions jurídiques corresponents.

Paga de 2015

Cobrarem la paga de 2015. Com a conseqüència de la pressió sindical el govern de la Generalitat va dictar el Decret Llei 9/2014 de 30 de desembre, de mesures urgents en matèria de personal, on decreta que resten sense efecte, per a l’exercici 2015, les mesures previstes a la Llei 1/2014, de 27 de gener, i que permet entre d’altres la recuperació de la paga del 2015



CCOO no renuncia a res: 

Ho vol tot i continuem mobilitzats

CCOO no donem per finalitzada la negociació per incorporar noves millores laborals en els pressupostos de 2015. 

  • Perquè volem un calendari per a cobrar les pagues del 2013 i la de 2014 
  • Perquè volem oferta d’ocupació pública durant 2015 
  • Perquè volem les substitucions des del 1r dia 
  • Perquè volem l’assoliment del 1r estadi als 6 anys 
  • Perquè volem cobrar el 100% en cas de baixa 
  • Perquè volem la reducció de la jornada lectiva 
  • Perquè volem recuperar el Fons d’Acció Social 
  • Perquè volem recuperar tot allò que ens han tret i quan diem tot és tot Perquè volem derogar la LOMCE i els decrets de la LEC que aposten



    COMUNICAT DE L’ÀREA PÚBLICA DE CCOO

    L’Administració pagarà els 44 dies (un 25%) de la paga de desembre de 2012 el proper mes de març

    CCOO exigeix al Govern de la Generalitat que segueixi negociant la recuperació de les condicions laborals dels empleats públics

    L’acord d’avui de la Mesa General de la Funció Pública dóna la raó als sindicats que, com CCOO, van optar per defensar la negociació col·lectiva i la mobilització perquè tothom i sense excepcions, recuperés el 25% de la paga de desembre de 2012 i sense cap cost addicional amb reclamacions judicials individuals. Era necessari que se’ns retornés a tothom, sense excepcions i sense cap cost econòmic.

    Un cop aconseguida la recuperació de la paga del 2015, de la restitució del 100% de la jornada i el salari del personal interí i de part de la paga de 2012, CCOO exigeix al Govern de la Generalitat l’establiment d’un calendari de negociacions per recuperar les condicions laborals i socials que ens van arrabassar de forma unilateral, per decret, des del 2010.

    CCOO hem plantejat a la reunió de la Mesa l’establiment d’un calendari de reunions per negociar els punts que tenim pendents:

    -Convocatòria d’oferta pública d’ocupació per recuperar part dels més de 10.000 llocs de treball perduts en els darrers anys i per reduir el percentatge de treball en precari.

    -Recuperació del Fons d’Acció Social.

    -Millorar i estendre a tots els treballadors i treballadores de la Generalitat les mesures de conciliació de la vida laboral i personal.

    -Acordar l’establiment d’un calendari de negociació per recuperar poder adquisitiu, la part pendent de la paga de 2012 i les pagues de 2013 i 2014.

    CCOO mantindrà la pressió i la mobilització durant la negociació, ja que estem decidits a seguir lluitant per la recuperació dels nostres drets i dignitat.

    CCOO davant la mesa de la funció pública per la negociació de les pagues extraordinàries que ens deuen! CCOO sempre al peu del canó!!!!

    El govern anuncia el pagament d’una part de la paga de 2012

    CCOO no renuncia a res: ho vol tot i continuem mobilitzats!