Cobrament del juliol pel personal substitut

Finalment, un altre sindicat ens dóna la raó

Fent memòria, recordem que l’acord del 2005 signat en solitari per CCOO va millorar substancialment les condicions laborals dels treballadors i treballadores de l’educació.
Amb aquell acord de CCOO s’aconseguí que els substituts i substitutes, que no tenien nomenament durant el mes de juliol i agost, i que haguessin prestat sis o més mesos de serveis durant el curs poguessin cobrar el mes de juliol. Des del curs 2012-13, aquestes condicions  i drets han estat trepitjats i burlats per l’Administració amb les seves polítiques d’austeritat i retallades que han  anul·lat la seva aplicació.
Sense l’existència d’aquest acord, durant el període 2005-2011 els substituts i substitutes  no haguessin gaudit d’aquest dret. És gràcies doncs a l’acció sindical de CCOO que avui podem fer balanç i que podem seguir lluitant per la recuperació d’aquests drets recollits en l’acord del 2005.
CCOO som garants dels nostres acords i a la Mesa sectorial del passat 21 d’octubre ja vam reclamar l’activació de  la comissió del seguiment de l’acord perquè som els únics que la podem reclamar i exigir la suspensió dels acords de govern que han retallat les millores que va aconseguir CCOO.
La Federació d’Educació de CCOO celebrem que el sindicat majoritari del sector reconegui la nostra tasca sindical en presentar un requeriment al Departament d’Ensenyament reclamant el cobrament del mes de juliol per part del professorat substitut.

Llegeix aquí tota la informació sobre l’acord

Vine i lluita amb nosaltres!
Perquè el sindicalisme útil és el de CCOO!