Pública: Retorn de part de la paga de 2012 a les persones jubilades

Les persones jubilades també cobraran la part de la paga de nadal de 2012, el proper mes de març.

La Generalitat de Catalunya també retornarà a les persones jubilades a partir de l’1 de juny de 2012*,  els primers 44 dies (exactament el 24,04%) de la paga de nadal  de 2012. 


L’Acord de la Mesa de la Funció Pública de Catalunya, entre els sindicats i la Generalitat, contempla el retorn a tothom, sense cap cost addicional, i no cal fer reclamacions individuals. Era just que se’ns retornés a tothom el que és nostre, sense excepcions i sense cap cost econòmic afegit.

*Les persones jubilades a partir de l’1 de juny, i fins el 30 de novembre de 2012, els correspondrà la part proporcional d’aquests 44 dies,  segons els mesos treballats durant aquell any. Les persones jubilades a partir de l’1 de desembre de 2012, els correspondran els 44 dies.

La Generalitat manifesta que ens ingressarà d’ofici  la quantitat corresponent al compte corrent que consta als seus arxius (on van ingressar la teba última nòmina).  Si posteriorment heu canviat d’entitat bancària o de compte corrent, caldrà comunicar a l’Administració les noves dades bancàries, si s’escau.

Esperem instruccions de la Generalitat per comunicar-vos qualsevol concreció en el procediment de retorn dels nostres diners.

Si voleu donar-nos les dades, us informarem puntualment de les instruccions que pugui fer la Generalitat . Les persones afiliades a CCOOEducació no cal que ens les faciliteu, ja que us mantindrem informats puntualment. 

Podeu contactar amb [email protected] per a qualsevol consulta.

Aquí podeu facilitar-nos les dades i així mantenir-vos informats:   http://bit.ly/retorn44dies

El retorn dels primers 44 dies de la paga de 2012

L’acord de la Mesa General de la Funció Pública dóna la raó als sindicats que hem  optat per defensar els nostres drets amb  la mobilització i la negociació col•lectiva. CCOO hem lluitat perquè tothom i sense excepcions recuperi  el 25% de la paga de desembre de 2012. I hem aconseguit això sense cap cost addicional amb reclamacions judicials individuals.  

CCOO mantindrem la pressió durant la negociació, i durant tot el temps que calgui. CCOO seguirem diràriament plantats a les portes del Departament. Aquesta lluita la vam començar el passat 23 d’octubre i ja portem prop de 60 dies. I continuem…

El retorn de la resta de la paga de 2012

CCOO exigim al Govern d’Espanya  que, de la mateixa manera que ens va aplicar a tothom la retallada de la paga de 2012,  ens  torni el 100% de la paga com es van comprometre, sense esperar la sentència del Tribunal Constitucional.

Paga de 2013 i 2014

La retallada d’aquestes pagues és responsabilitat exclusiva del govern de la Generalitat. CCOO exigim la negociació immediata d’un calendari de devolucions i manté les reclamacions jurídiques corresponents.

Paga de 2015

Cobrarem la paga de 2015. Com a conseqüència de la pressió sindical el govern de la Generalitat va dictar el Decret Llei 9/2014 de 30 de desembre, de mesures urgents en matèria de personal, on decreta que resten sense efecte, per a l’exercici 2015, les mesures previstes a la Llei 1/2014, de 27 de gener, i que permet entre d’altres la recuperació de la paga del 2015.

CCOO no renunciem a res: 

Ho volem tot i continuem mobilitzats

CCOO no donem per finalitzada la negociació per incorporar noves millores laborals en els pressupostos de 2015.