Paga extra de 2012. El Govern de la Generalitat es veu obligat a rectificar el criteri de càlcul del retorn dels 44 dies de la paga de 2012

El Govern de la Generalitat es veu obligat a rectificar el criteri de càlcul del retorn dels 44 dies de la paga de 2012 

Com ja sabeu. l’Administració va retornar part de la paga de Nadal de 2012 que ens havia retallat després que CCOO presentés un recurs per via Contenciosa Administrativa sobre l’Acord de Govern del 10 de març de 2015.
Vistes les nòmines del mes de març, vàrem comprovar que l’aplicació del 5% de descompte de les retribucions de 2012 l’havien fet sobre una quantitat que no vàrem cobrar de forma efectiva. El 5% de retenció que l’Administració va aplicar de manera unilateral estava calculada sobre les catorze pagues del 2012 quan, en realitat, aquell any només en vam cobrar tretze. És a dir, ens van aplicar una retenció sober uns diners que NO havíem cobrat.
El Govern de la Generalitat ha reconegut l’errada i s’ha compromès a retornar-nos un 3% de d’aquelles quantitats que ens van treure el 2012 a la nòmina d’agost.
CCOO seguirem treballant per la via sindical i legal per aconseguir la recuperació de les retribucions i la resta de drets laborals i socials que, fora i dins del Conveni, ens han retallat en els darrers anys.


Llegeix i descarrega aquí el Comunicat sencer (pdf)