L’acció col·lectiva i les mobilitzacions de CCOO forcen al Govern a retornar la part meritada de la paga extra de 2012

El govern anuncia el pagament d’una part de la paga de 2012 

Ahir a la tarda, la Vicepresidenta Ortega va anunciar el compromís a retornar el 25% de la paga de 2012 a totes les persones que van perdre aquestes retribucions, treballadors de l’ensenyament públic, concertat, universitats i d’empreses publiques.
Aquest fet demostra que l’acció col·lectiva que sempre ha defensat CCOO és més útil que les reclamacions individuals que ha dut a terme algun altre sindicat, trencant l’acord al que tots els agents socials havien arribat per dur a terme accions de conflicte col·lectiu.
Què tenim?
La paraula del Govern de la Generalitat de retornar el 25% de la paga de 2012.
Què volem?
El compromís ferm i concret que garanteixi el cobrament del 25% de la paga sense costos afegits noi recursos individuals per part de tots els professionals de l’educació que en van patir la retallada.
CCOO no renunciem a res i seguim les nostres mobilitzacions a les portes del Departament, com ho venim fent des de fa 55 dies. #CCOOExigeix que els pressupostos pel 2015 incorporin tot allò que ens han tret. Volem, que es derogui la LOMCE, volem la reducció de la jornada lectiva del professorat. Volem recuperar el premi de fidelitat.
I volem un calendari per recuperar les pagues dels anys 2013 i 2014.
A CCOO estem decidits a continuar lluitant per recuperar els nostres drets i la nostra dignitat.

Llegiu i descarregueu aquí el ful d’Actualitat (pdf)