Manlleu. Xerrada: “Dret a l’educació i escolarització equilibrada en moments de crisi. Dimarts, 3 de febrer a les 19h.

Des de la Plataforma en Defensa del Model Manlleu, amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu, ens conviden a la xerrada que porta per títol: “Dret a l’educació i escolarització equilibrada en moments de crisi”

Quins són els reptes que tenim avui a Manlleu?

Que anirà a càrrec d’en Xavier Bonal, especialista en sociologia de l’educació i política educativa i professor a la UAB. Ha fet nombroses publicacions i ha coordinat l’estudi de la Fundació Bofill “Municipis contra la segregació escolar”

La xerrada es farà el dt 3 de febrer a les 7 de la tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Manlleu

————————————————————————————————

El que coneixem com el “model Manlleu” ha distribuït els alumnes per les escoles de manera que no es produïssin situacions de discriminació per raons econòmiques o d’origen. Tots els alumnes han pogut tenir les mateixes oportunitats garantint la qualitat de la formació i contribuint a la cohesió social i a la millora de la convivència.

Ara però, amb la situació de crisi que estem patint, amb el consegüent empobriment de moltes famílies i la disminució de recursos a les escoles, entenem que aquesta nova situació ens obliga a replantejar-nos el model Manlleu.

Quins són els mínims que tota la comunitat educativa, i el conjunt de la societat de Manlleu, hauria de garantir?

Des de la Plataforma en Defensa del Model de Manlleu, amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu, amb aquesta xerrada proposem obrir un debat per tal de sensibilitzar a la població i fer-nos conscients i partícips del que ens hi estem jugant.