Manel Pulido, nou secretari general, substitueix Montse Ros

La Federació d’Educació de CCOO de Catalunya ha realitzat avui el seu Consell per escollir un nou secretari general

El Consell de la Federació d’Educació de CCOO de Catalunya és el màxim òrgan de decisió entre congressos i Montse Ros, secretària general sortint, ha presentat l’informe general de final de mandat, que s’ha aprovat per assentiment. Montse Ros deixa el càrrec per qüestions personals.

El Consell està format per 100 persones, que representen els territoris i els sectors de l’educació, i avui ha escollit Manel Pulido Guerrero com a secretari general. La seva candidatura ha obtingut una amplíssima majoria (92% dels vots) i no ha tingut cap vot en contra.

Manel Pulido té 41 anys d’edat, és enginyer i professor de tecnologia de l’Institut Badia del Vallès d’aquesta població.

El Consell ha acabat avui a les 18.15 hores amb les intervencions de Paco Garcia, secretari general de la Federación de Enseñanza de CCOO estatal; de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, i de Manel Pulido, nou secretari general de la Federació d’Educació de CCOO de Catalunya.

Barcelona, 30 de juny de 2015

Llegiu aquí el discurs d’assumpció de la secretaria general de Manel Pulido

  

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies