El govern anuncia el pagament d’una part de la paga de 2012

CCOO no renuncia a res: ho vol tot i continuem mobilitzats!

Dilluns 26: Reunió de la Mesa General dels empleats públics: No marxarem sense un acord ferm!
Seguirem plantats i en lluita a les portes del Departament d’Ensenyament (vam començar el passat 23 d’octubre) (seguiment de l’acció #CCOOexigeix)
Estem decidits a seguir lluitant!

Paga de 2012

• La vicepresidenta ha compromès en seu parlamentària el pagament de la part meritada de la paga de 2012, que CCOO ha reivindicat amb insistència, un cop sabut que es pagava en la resta de l’estat. El Departament s’ha compromès a pagar a totes les persones que van perdre aquestes retribucions, incloent-hi el personal de les universitats, de la concertada i de les empreses públiques.

• El govern no ha precisat cap concreció i ha derivat a la Mesa General dels Empleats i Empleades de la Generalitat la negociació de les condicions del pagament.

CCOO mantindrà la pressió durant la negociació que s’ha de produir dilluns dia 26 de gener, i durant tot el temps que calgui.

CCOO ha apostat per la lluita sindical, sense renunciar a la via jurídica, per obtenir la restitució de les pagues que ens deuen sense excepcions, ni costos afegits, ni recursos individuals, per a la totalitat de les persones afectades per les retallades.

Per això hem optat per la presència diària davant el Departament, on ja portem 55 dies i continuem. 

El retorn de la resta de la paga de 2012

CCOO exigeix al Govern d’Espanya que, de la mateixa manera que va ordenar de manera general i sense excepcions la retenció de la paga de 2012, torni de manera general, sense excepcions i de manera completa la paga de 2012, tal i com van comprometre, sense esperar la sentència del Tribunal Constitucional.


Paga de 2013 i 2014

La retallada d’aquestes pagues és responsabilitat exclusiva del govern de la Generalitat. CCOO exigeix la negociació immediata d’un calendari de devolucions i manté les reclamacions jurídiques corresponents.

Paga de 2015

Cobrarem la paga de 2015. Com a conseqüència de la pressió sindical el govern de la Generalitat va dictar el Decret Llei 9/2014 de 30 de desembre, de mesures urgents en matèria de personal, on decreta que resten sense efecte, per a l’exercici 2015, les mesures previstes a la Llei 1/2014, de 27 de gener, i que permet entre d’altres la recuperació de la paga del 2015

CCOO no renuncia a res: 
Ho vol tot i continuem mobilitzats!

CCOO no donem per finalitzada la negociació per incorporar noves millores laborals en els pressupostos de 2015.

• Perquè volem un calendari per cobrar les pagues del 2013 i la de 2014

• Perquè volem oferta d’ocupació pública durant 2015
• Perquè volem les substitucions des del 1r dia
• Perquè volem l’assoliment del 1r estadi als 6 anys
•  Perquè volem la reducció de la jornada lectiva del professorat
• Perquè volem recuperar el Fons d’Acció Social
• Perquè volem recuperar tot allò que ens han tret i quan diem tot és tot
• Perquè volem derogar la LOMCE i els decrets de la LEC que aposten per la privatització i són contraris a la gestió participativa i democràtica dels centres

No marxarem sense un acord ferm!



Ja n’hi ha prou d’humiliacions als 
empleats públics catalans


La dignitat no té preu i és absolutament necessària!

  • Aturem les agressions, defensem els nostres drets i dignitat



Ens han robat més que a ningú i ara Mas no ens torna el que és nostre!

  • NOMÉS el Govern de CiU ha retallat una paga de 2013 i 2014 als seus empleats públics.

  • NOMÉS el Govern de CiU no té previst retornar la part meritada de la paga de 2012 als seus empleats públics.


Ja n’hi ha prou d’humiliacions als empleats públics catalans

  • La dignitat no té preu i és absolutament necessària!

Als empleats públics catalans ens han robat més que a ningú. Ara que a la resta de CCAA retornen part de la paga de 2012, Mas, campió de les retallades, ens continua espoliant, ens humilia!


CCOO estem decidides a continuar lluitant pels nostres drets i dignitat.

ESTEM DECIDITS A CONTINUAR LLUITANT!



COMUNICAT



Davant de la compareixença de la Vicepresidenta del Govern i el seu compromís de començar dilluns les negociacions amb els sindicats per abonar als empleats públics part de la paga del desembre de 2012, que ens van robar il·legalment.

CCOO exigeix al Govern de la Generalitat un veritable procés de negociació de les condicions laborals i socials dels empleats públics

Davant la intervenció d’avui de la Vicepresidenta del Govern de la Generalitat, Joana Ortega, en la presentació en el Parlament dels pressupostos 2015 del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat, on s’ha compromès a començar el proper dilluns les negociacions amb els sindicats per abonar els 44 dies de la paga extra del desembre de 2012 als empleats públics, CCOO volem manifestar que el Govern ha de:

– Procedir al pagament immediat de la part meritada de la paga de 2012 (44 dies en la majoria dels casos) i que va ser descomptada de forma il·legal. Volem recordar-li que el Govern central la fa efectiva en el mes de gener i que les comunitats autònomes o ja han pagat o ho faran entre gener i març.

– Acordar amb els sindicats l’establiment d’un calendari de negociació per recuperar poder adquisitiu, la part pendent de la paga de 2012 i les pagues de 2013 i 2014.

Fer convocatòria d’oferta pública d’ocupació per recuperar part dels més de 10.000 llocs de treball perduts en els darrers anys i per reduir el percentatge de treball en precari.

Recuperar el Fons d’Acció Social destinat a compensar a personal que ha patit circumstàncies adverses.

– Millorar i estendre a tots els treballadors i treballadores de la Generalitat les mesures de conciliació de la vida laboral i personal.

Retirar l’article 62 de la Llei de Mesures Fiscals Financeres i Administratives (Llei d’acompanyament), amb el que es vol acabar amb la negociació col·lectiva a les empreses públiques, consorcis i fundacions.

——————————————————————-
Més infos:

Aquests dies s’estan negociant al Parlament els pressupostos de la Generalitat, els quals de moment no contemplen el retorn de la part de la paga de 2012 que il·legalment ens van treure.
Us demanem la màxima difusió i participació a la campanya per exigir que també #VolemCobrar, ara la part de la paga del 2012 (abans que tanquin els pressupostos de 2015),, … i seguir pressionant pel retorn de tots els diners que ens han pres…
Només et demanem…
a) envia’ns a webense@ccoo.cat la teva foto amb un cartell que digui #VolemCobrar. La penjarem per tu!
b) També pots penjar-la al teu facebook, tuiter, flickr, google+,… i l’etiquetes com #VolemCobrar
c) Passa-ho als companys i companyes: hem de ser el màxim de persones i tenim poc temps! 
PASSA-HO
Tenim pocs dies!:  
Ens hem de moure per exigir incloure als Pressupostos allò que tots els funcionaris de la resta de Comunitats Autònomes i administracions ja han aconseguit:
Recuperar ARA JA! un 25% de la paga de 2012,
i seguir pressionant pel retorn de tot el que ens han robat!

Ja n’hi ha prou de discriminacions!

Nosaltres també volem cobrar:
El que és nostre, és nostre, i per això ho volem!
Imatge inserida 2

Si us plau, envia aquest missatge als teus contactes:

PASSA-HO!
Compartiu-ho tots perquè tothom ho sapigui!:  https://www.youtube.com/watch?v=GAxoU7bKkZA

Aquestes companyes ja han penjat la seva foto al facebook, al tuiter o al canal flickr:
-Veure vídeos amb #VolemCobrar:

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies