Ajornat l’acte “El sindicat i la llengua catalana”

 
L’acte previst pel proper 27 de març queda ajornat per la suspensió dels actes públics a acusa dels tres dies de dol per l’accident aeri. L’acte es realitzarà el proper da 29 d’abril a les 12 h, a la seu de CCOO Catalunya

Dins de les activitats de commemoració del 50è aniversari de CCOO de Catalunya, la Secretaria de Formació Sindical, Estudis i Cultura es complau a convidar-vos a l’acte “El sindicat i la llengua catalana”. L’acte està previst per al dia 29 d’abril a la seu de CCOO de Catalunya (Via Laietana, 16), on, a les 12 h s’inaugurarà l’exposició “Català, llengua d’Europa”, organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

  • 29 d’abril a la seu de CCOO de Catalunya (Via Laietana, 16)
  • 12 hores:  s’inaugurarà l’exposició “Català, llengua d’Europa”
  • A continuació, tindrà lloc la taula rodona ­- col·loqui “El sindicat i la llengua catalana”,

A continuació, tindrà lloc la taula rodona ­- col·loqui “El sindicat i la llengua catalana”, que moderarà Montserrat Delgado, secretària de Formació Sindical, Estudis i Cultura, i en què participaran Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística; Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya; Xesús González, responsable de l’Àrea Pública de CCOO de Catalunya, i Rosa Sans, directora de la Fundació Cipriano García.

Amb l’acte “El sindicat i la llengua catalana”, volem donar cabuda a la reflexió sobre els objectius i les necessitats que han anat orientant, al llarg dels darrers anys, les actuacions de CCOO de Catalunya amb relació a la llengua catalana al món del treball, realitzada amb el suport de la Generalitat de Catalunya, així com les necessitats detectades avui dia i, per tant, els objectius prioritaris que han de guiar la nostra tasca amb vista al futur.