I Jornada l’educació que volem. Barcelona, 23 de gener de 2016.

Ja fa temps que les CCOO d’Educació vam considerar que els canvis profunds que s’estan produint a la societat del segle XXI fan necessari un nou paradigma educatiu. 

Convençudes de que aquest canvi educatiu requereix la intervenció del sindicalisme de classe  que representem, al 2014 vam iniciar un procés participatiu que anomenem “L’educació que volem”.

Amb L’educació que volem, pretenem facilitar i posar a l’abast dels i les professionals del sector i la comunitat educativa en general, instruments per generar debat i participació, per construir col·lectivament pensament i acció innovadora.

Al nostre sindicat, mai hem pogut separar la millora de les condicions laborals dels treballadors i treballadores de l’educació, del propi dret a una educació de qualitat pel conjunt de la societat.

Aquesta I Jornada de L’educació que volem, arriba després d’una sèrie d’accions participatives com debats, jornades de formació, trobades i enquestes al delegats i delegades del nostre sindicat i a l’afiliació.

Es tracta d’un espai de reflexió on professionals del món de l’educació i la política ens acompanyaran a pensar i fer propostes a l’entorn d’aquelles qüestions més rellevants sorgides del debat que portem fent en aquest procés.

Us convidem a participar en aquesta jornada, oberta a tothom, a la comunitat educativa i a la societat en general.

Si no pots veure el formulari, clica aquí per inscriure’t