El govern anuncia el pagament d’una part de la paga de 2012

CCOO no renuncia a res: ho vol tot i continuem mobilitzats!


Dilluns 26: 

  • Reunió de la Mesa General dels empleats públics: No marxarem sense un acord ferm!
  • Seguirem plantats i en lluita a les portes del Departament d’Ensenyament (vam començar el passat 23 d’octubre) (seguiment de l’acció #CCOOexigeix)
Estem decidits a seguir lluitant!


Paga de 2012

• La vicepresidenta ha compromès en seu parlamentària el pagament de la part meritada de la paga de 2012, que CCOO ha reivindicat amb insistència, un cop sabut que es pagava en la resta de l’estat. El Departament s’ha compromès a pagar a totes les persones que van perdre aquestes retribucions, incloent-hi el personal de les universitats, de la concertada i de les empreses públiques.

• El govern no ha precisat cap concreció i ha derivat a la Mesa General dels Empleats i Empleades de la Generalitat la negociació de les condicions del pagament.

CCOO mantindrà la pressió durant la negociació que s’ha de produir dilluns dia 26 de gener, i durant tot el temps que calgui.

CCOO ha apostat per la lluita sindical, sense renunciar a la via jurídica, per obtenir la restitució de les pagues que ens deuen sense excepcions, ni costos afegits, ni recursos individuals, per a la totalitat de les persones afectades per les retallades.

Per això hem optat per la presència diària davant el Departament, on ja portem 55 dies i continuem.

El retorn de la resta de la paga de 2012


CCOO exigeix al Govern d’Espanya que, de la mateixa manera que va ordenar de manera general i sense excepcions la retenció de la paga de 2012, torni de manera general, sense excepcions i de manera completa la paga de 2012, tal i com van comprometre, sense esperar la sentència del Tribunal Constitucional.


Paga de 2013 i 2014

La retallada d’aquestes pagues és responsabilitat exclusiva del govern de la Generalitat. CCOO exigeix la negociació immediata d’un calendari de devolucions i manté les reclamacions jurídiques corresponents.

Paga de 2015

Cobrarem la paga de 2015. Com a conseqüència de la pressió sindical el govern de la Generalitat va dictar el Decret Llei 9/2014 de 30 de desembre, de mesures urgents en matèria de personal, on decreta que resten sense efecte, per a l’exercici 2015, les mesures previstes a la Llei 1/2014, de 27 de gener, i que permet entre d’altres la recuperació de la paga del 2015

CCOO no renuncia a res: Ho vol tot i continuem mobilitzats

CCOO no donem per finalitzada la negociació per incorporar noves millores laborals en els pressupostos de 2015.

• Perquè volem un calendari per cobrar les pagues del 2013 i la de 2014
• Perquè volem oferta d’ocupació pública durant 2015
• Perquè volem les substitucions des del 1r dia
• Perquè volem l’assoliment del 1r estadi als 6 anys
• Perquè volem la reducció de la jornada lectiva
• Perquè volem recuperar el Fons d’Acció Social
• Perquè volem recuperar tot allò que ens han tret i quan diem tot és tot
• Perquè volem derogar la LOMCE i els decrets de la LEC que aposten per la privatització i són contraris a la gestió participativa i democràtica dels centres

No marxarem sense un acord ferm!
Ja n’hi ha prou d’humiliacions als 
empleats públics catalans


La dignitat no té preu i és absolutament necessària!

  • Aturem les agressions, defensem els nostres drets i dignitatEns han robat més que a ningú i ara Mas no ens torna el que és nostre!

  • NOMÉS el Govern de CiU ha retallat una paga de 2013 i 2014 als seus empleats públics.

  • NOMÉS el Govern de CiU no té previst retornar la part meritada de la paga de 2012 als seus empleats públics.


Ja n’hi ha prou d’humiliacions als empleats públics catalans

  • La dignitat no té preu i és absolutament necessària!

Als empleats públics catalans ens han robat més que a ningú. Ara que a la resta de CCAA retornen part de la paga de 2012, Mas, campió de les retallades, ens continua espoliant, ens humilia!


CCOO estem decidides a continuar lluitant pels nostres drets i dignitat.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies