Gener de 2015. Avançament paga doble juny 2015

CCOO d’Educació de l’ Ajuntament de BCN,  vol informar-vos de la darrera reunió de la Comissió Paritària seguiment CEB de personal municipal.

1- La Direcció de RR.HH. i Organització proposa que a partir del decret de la Generalitat de 31 de desembre en referència a la paga doble del 2015. Es farà l’abonament tan aviat com es pugui, finals de gener, principis de febrer ( podria ser en la nòmina de gener) del 50 % restant de la bestreta de la paga de Juny 2015.
INGRÉS DEL 50% RESTANT DE LA BESTRETA DE LA  PAGA DOBLE DE  JUNY 2015.

2-  El cap de RR.HH. Manifesta la petició de convocatòria de 45 places de Catedràtic d’Ensenyament Secundari per a la seva aprovació pel plenari Municipal. El calendari previst és nomenaments pel setembre 2015. ( Això implica el desenvolupament de la convocatòria el darrer trimestre del curs 2014-2015).

45 places de catedràtic Ensenyament Secundari pel proper curs

3- El cap de RR.HH. Aporta les dades de places estructurals ocupades per interins i la proposta que també es portarà a l’ Ajuntament de Bcn d’oferta pública.

Proposta per negociar a l’ Ajuntament d’oferta pública  2015 .

4- Concurs de trasllats. Està prevista la convocatòria de concurs de trasllats pel proper mes de març.

Convocatòria de concurs de trasllats març 2015

5- Concurs de direccions. RR.HH manifesta que no volen convocar, a l’espera de la resolució del Departament d’ Ensenyament. CCOO no creu que sigui necessari esperar la convocatòria del Departament. Tenim normativa pròpia i la necessitat de garantir l’estabilitat dels Equips directius.