CCOO informa de la “neteja” de la borsa de Tècnic auxiliar d’educació Infantil i Tècnic auxiliar d’educació Especial. Des de CCOO us volem comunicar, que a la Gaseta del dia 20/06 s’ha publicat la relació de les borses de treball del personal de les categories Tècnic auxiliar d’Educació Infantil (TEI) i Tècnic auxiliar d’Educació Especial (TEE).

Els treballadors/es que porten sense treballar més de 18 mesos podem demanar continuar en la borsa  abans de la seva exclusió, d’acord amb les bases de les borses municipals.

El termini de 15 dies hàbils comptadors a partir de
l’endemà d’aquesta publicació a la Gaseta Municipal, del 21 de juny al 5 de juliol, prèvia actualització de les seves dades de contacte, mitjançant instància  adreçada
a l’Oficina d’Atenció del CEB, 

Posteriorment a la finalització d’aquest termini i una vegada revisades les sol·licituds, es publicarà la nova borsa de TEI i TEE a la web del CEB, en la que el personal que ja ha prestat serveis continuarà activa d’ofici.
Gaseta Múnicipal 20.6.2015

Instància

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies