CCOO us informa de la Reunió de la Mesa General de

Negociació de l’Ajuntament.

A partir de l’1 de gener de 2016 hi haurà un increment de l’1% del salari d’acord amb  els Pressupostos Generals de l’Estat.
A la reunió de la Mesa General de Negociació de l’Ajuntament de Barcelona les parts vam acordar:

* Proposar al Consell Municipal la ratificació d’aquest acord així com a l’òrgan competent a tramitar les modificacions necessàries per fer-ho efectiu. 

* Aplicar amb efectes de l’1 de gener de 2016 un increment de l’1% als complements específics vigents a 31 de desembre de 2015.
* En el cas dels ens on sigui d’aplicació l’annex 3, Taules Retributives del Sistema d’Ordenació Municipal (SOM), l’increment indicat en el punt anterior de l’1% afecta totes les retribucions del catàleg;

Des de CCOO vam reclamar que ens responguessin a l’escrit que havíem enviat el passat 25 de novembre al Gerent de RRHH i Organització demanant l’aplicació en la seva totalitat del Reial Decret 10/2015 d’ 11 de setembre (RD 10/2015) i reiterant que ELS DRETS QUE HEM PERDUT NO SÓN NEGOCIABLES.
La resposta ha estat la que han exposat a les últimes meses generals, volen negociar al Nou Acord de Condicions Laborals els drets que ja teníem, que són nostres i que ens van treure.
Tan difícil és complir la llei i retornar-nos el que ja era nostre? El Govern Municipal continua dilatant el pagament de la sentència de l’1% i ara volen que negociem el retorn dels 4 dies addicionals de vacances per antiguitat, que el RD 10/2015 ens dóna.
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies