Construïm Llotja!. Estudiants en contra de l’atac constant a la Llotja


Estudiants de l’escola es tanquen aquesta nit al centre


Manifest assemblea alumnes i alumnes de l’Escola superior d’Art i Disseny Llotja

Construïm Llotja!

Blog : http://construimllotja.noblogs.org/

Twitter: @ConstruimLlotja

Facebook: https://www.facebook.com/ConstruimLlotja

L’Assemblea d’alumnes de l’escola Llotja ens posicionem totalment en contra de l’atac constant que estan patint la nostra escola, l’art, i la cultura en general.

Des de fa uns anys estem veient com la nostra escola i l’educació artística en general estan patint un greu procés de banalització i desprestigi que ens ha portat a una situació actual insostenible.

Després del tancament de l’edifici històric de la Llotja del carrer Avinyó -edifici que actualment està en ple procés de privatització- i el trasllat del Conservatori de les Arts del Llibre des de la seu del carrer Hospital a l’emplaçament actual –deixant la gestió de la antiga seu a mans privades-, ens trobem davant d’un altre atac directe a l’art i l’educació pública: el Districte de Sant Andreu vol demolir part de l’escola per construir un equipament esportiu públic municipal.

Volem aclarir que l’assemblea d’estudiants està a favor de la construcció d’aquests equipaments públics per al barri, però volem que es facin en un altre emplaçament que no impliqui la demolició d’unes instal·lacions úniques a Catalunya, referència a nivell internacional, i públiques. No entenem com es pretén tirar per terra tota una inversió feta fa menys de quinze anys i que està en ple funcionament, donant servei a una escola de més de 1.500 alumnes i 240 anys de trajectòria.

Des d’aquí volem deixar clar que farem tot el possible per paralitzar aquest procés de malversació de fons públics i que lluitarem tant per la nostra escola com per la cultura i l’art en un moment tan delicat com el que estem vivint.

Necessitem tot el vostre suport per difondre i que aquest cas es faci visible !!!

La Llotja es troba al carrer PERE MANYANET Nº 40 de Barcelona

Estudiant de contacte: Rako 673.377.865

Blog : http://construimllotja.noblogs.org/