Comunicat dels sindicats que formen part de la Mesa General de Negociació de la Generalitat de Catalunya

Davant les informacions que tergiversen el contingut i les intencions de la concentració de delegats i delegades que s’ha produït avui coincidint amb la reunió de la Mesa General  els  sindicats sotasignats  volem manifestar que: 

Coincidint amb la reunió de la Mesa General  de Negociació de la Generalitat de Catalunya els sindicats que formem  part de la Mesa (CCOO,IAC i UGT ) hem convocat una concentració de delegats i delegades per exigir el Govern de la Generalitat  el retorn de la paga de 2012 i dels dies de permís i vacances per raons d’antiguitat .
  • A  aquesta concentració s’ha sumat un sindicat que no es present a la Mesa  i no forma part de la unitat sindical .
  • Alguns mitjans de comunicació ens han fet preguntes al voltant de la declaració que es presentarà al Parlament el dia 9 i la seva repercussió sobre la seguretat jurídica dels funcionaris i funcionaries de la Generalitat.
  • Els sindicats convocants hem contestat de forma  unitària mostrant  el nostre respecte per les decisions parlamentaries  i el convenciment de que cap govern posarà en risc la seguretat jurídica del funcionariat .
  • La nostra concentració d’avui i la resta de mobilitzacions que farem fins aconseguir les nostres reivindicacions son  estrictament de caràcter laboral i en contra de les politiques econòmiques  d’un govern que  retalla i precaritza les condicions de treball  i la prestació dels serveis públics  a Catalunya.
  • Qualsevol sindicat que vulgui sumar-se a aquestes reivindicacions serà  benvingut , sempre que no vulgui instrumentalitzar-les per fer proclames i posicionaments de caire polític partidari .
  • Per últim demanem als mitjans de comunicació que han fet una interpretació  contraria als objectius de la concentració que la rectifiquin.
CCOO       IAC       UGT