CADASCÚ LA SEVA FEINA

El Comitè d’Asistentes Escolares i la Secció Sindical de CCOO vam denunciar a l’empresa davant Inspecció de Treball el passat 22 de gener. Un dels punts que vam denunciar va ser per l’incompliment de la normativa relativa al calendari laboral.

L’empresa amb l’intent de fer-nos callar la boca i poder “demostrar” davant  Inspecció que han fet la “seva”  feina demanen a tots als treballadors/es que cadascú es faci el seu propi calendari . Amb un calendari estàndard/tipus demanen que cadascú posi el seu nom,  el centre que estàs ubicat i la categoria que tens i que marquis de color verd  els dies de lliure disposició del centre i de color groc les festes locals del municipi.  Evidentment, un cop omplert  l’has de signar.


Que pretenen amb això?  La seva intenció és que cadascú de nosaltres estem donant la nostra voluntat i reconeixement legal de fer vacances   els dies de lliure disposició, i per tant gaudirem més vacances de les que pertoquen legalment.

Segons el Segon Conveni del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya la categoria de Coordinador/a d’activitats i projectes de centre està definida com: “És qui coordina i supervisa els equips de monitors/es, en el conjunt de les seves tasques al centre de treball tenint-hi presencia continuada en el centre de treball i/o en l’espai físic on desenvolupa la seva activitat.”
Companys/es,  sigueu Coordinadors/es  i/o  monitors/es no us feu vosaltres mateixos el calendari laboral.