CCOO demanem que les propostes sindicals es publiquin a l’Atri

A la reunió de la Mesa del dia 23 de novembre  la representant del Govern va manifestar la seva voluntat  de que les negociacions es fessin de forma discreta. Els sindicats van manifestar  que volien negociacions transparents. Nosaltres no tenim res a amagar. 
El dia 24 de novembre l’Atri publica una “nota informativa” sobre les negociacions  que només   conté  la proposta del Govern. 
Per garantir una informació  completa   als treballadors i treballadores  cal que al  Portal Atri es  publiquin les propostes  del Govern i les dels sindicats,  com a garantia de transparència i bona fe en el procés de negociació.
Per tant, li  demanem  doni les instruccions oportunes per tal que es  publiqui  la nota adjunta  al Portal Atri, a continuació de la del Govern . De  no fer-ho estarà fent un exercici d’autoritarisme  de poder i un us de part d’un instrument  de servei col·lectiu.
Com que no hem obtingut resposta, CCOO i la resta de sindicats hem decidit  la difusió publica de la carta i la nota informativa i demanarem l’empara legal i institucional que creiem ens correspon.