Al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
CCOO, en defensa de l’escola bressol Gespa 

Mestres, pares i mares d’alumnes i els sindicats que representen al PAS i al PDi de la UAB es pronuncien en defensa de l’escola bressol Gespa. Es tracta d’una escola ubicada al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i porta 40 anys donant servei a la comunitat universitària i a pares i mares de Cerdanyola. Ha estat i continua sent un centre de referència per l’educació de 0-3 anys i per a la formació de professionals de l’ensenyament, mitjançant les sinèrgies que s’han pogut establir al campus entre l’escola bressol i els centres d’ensenyament primari i secundari que hi són presents.
La reducció de l’aportació de la Generalitat l’últim any ha agreujat les seves dificultats econòmiques, però la comunitat educativa creu que és possible el manteniment i la millora del centre. Les dificultats econòmiques que també pateix la UAB ha provocat una reducció sostinguda de l’aportació que rep Gespa, però fins ara aquesta reducció ha estat compatible amb el manteniment d’aquest servei.
L’intent de l’Equip de Govern de reduir aquesta aportació als pressupostos 2015 a menys del 40% del pressupostat pel 2014 faria absolutament inviable la seva pervivència.
Per defensar-la, els pares i mares de l’escola, les mestres i els sindicats presents a la UAB s’han adreçat als membres del Consell de Govern per demanar el seu suport, mitjançant la carta que hi trobareu adjunta, així com també han fet arribar missatges a diferents instàncies educatives del campus, entre elles la Direcció actual i anterior del CEIP Bellaterra.
Des de la Federació d’Educació de CCOO donem ple suport a les seves demandes i en aquest sentit la secretària general, Montse Ros, s’ha adreçat al Rector de la UAB, mitjançant un altre escrit, que també podeu trobar adjunt.

Carta de la Secretària Gral. de la Federació d’Educació de CCOO (pdf)

Manifest als memebres del Consell de Govern (pdf)

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.