Visita d’ Ana Cristina Bermúdez, sindicalista de la Central Unitaria de Trabajadores (CUT-Valle) de Colòmbia.

  • Dimarts 18 de novembre, de 16h00 a 17h30 a la sala 13 de la seu de la CONC (Via Laietana, 16, 1a planta – 08003 Barcelona)

Benvolgudes companyes, benvolguts companys,

Us volem comunicar que, amb motiu de la celebració del 50è aniversari de CCOO de Catalunya, els propers 19 i 20 de novembre, la Fundació Pau i Solidaritat rebrà la visita de la companya Ana Cristina Bermúdez, sindicalista de la Central Unitaria de Trabajadores del Valle del Cauca (CUT-Valle), de Colòmbia.

Ana Cristina Bermúdez és actualment responsable de la Dona en la seva organització sindical, després d’haver assumit altres responsabilitats anteriorment en la seva llarga trajectòria sindical amb la CUT-Valle. L’any 2004 la Fundació Pau i Solidaritat va començar a cooperar amb aquesta organització regularment, amb la qual cosa Ana Cristina es va convertir en la nostra sindicalista de referència a Colòmbia, país amb el qual CCOO de Catalunya ha volgut cooperar per fer a què el sindicalisme deixi algun dia d’estar criminalitzat i castigat amb la violència en aquell país. La trajectòria d’Ana Cristina destaca tant per la seva vessant professional i sindical com per les seves qualitats humanes. La seva visita, emmarcada en el 50è aniversari de la nostra organització, vol contribuir a visualitzar la solidaritat que CCOO de Catalunya ha volgut fer arribar als companys i companyes sindicals de Colòmbia.

Ens agradaria poder aprofitar la seva estada per poder dur a terme una trobada amb ella a la qual voldríem que hi assistíssiu el major nombre de vosaltres, amb la intenció de conèixer-la com a persona, fer un intercanvi d’experiències i reafirmar el nostre compromís amb la seva lluita al seu país.

Aquesta reunió tindrà lloc el proper dimarts 18 de novembre, de 16h00 a 17h30 a la sala 13 de la seu de la CONC (Via Laietana, 16, 1a planta – 08003 Barcelona).


FotoUs demanem si us plau que ens confirmeu la vostra assistència i us animem fermament a no faltar en aquesta ocasió que creiem és una gran oportunitat per fer extensió de la greu situació a Colòmbia amb fonts de primera mà.

Una salutació molt cordial.

Programa de la jornada del 20 de novembre de 2014


10.30 h – Col·locació d’una placa commemorativa dels 50 anys de CCOO de Catalunya a la façana de l’església de Sant Medir.  
12.30 h – Acte d’inauguració de l’exposició “CCOO: 50 anys d’història de Catalunya (1964-2014)”.18.30 h – Acte institucional de celebració del 50è aniversari de CCOO de Catalunya.   


Homenatge als històrics de CCOO de Catalunya l’11 de desembre

L’11 de desembre del 2014 està previst un acte que, sota el títol “El moviment de les Comissions Obreres: el repte obrer a la dictadura (1964-1977)“, serveixi per retre un homenatge públic a les persones que van lluitar per un nou moviment obrer i per les llibertats al nostre país.
  
Actes descentralitzats fins al 1r de Maig del 2015 

Des del punt de partida del 20 de novembre, durant els mesos posteriors es realitzaran, de manera descentralitzada a tot Catalunya, les activitats que els diferents territoris i federacions trobin adient organitzar. La cloenda de les activitats commemoratives del nostre cinquantenari tindrà lloc amb la celebració de la festa del 1r de Maig del 2015, que finalitzarà amb un dinar popular.

Temes relacionats