#TotsSomBaldiriReixac 22 de maig, cadena humana al voltant de l’escola Baldiri Reixac de Badalona per a evitar que els robin l’aula de P3 i l’ascensor.

L’Assemblea Permanent Baldiri Reixac convoca aquest dijous 22 de maig a les 5 de la tarda a totes les persones i entitats compromeses amb l’escola pública per a fer una cadena humana al voltant de l’escola Baldiri Reixac de Badalona per a evitar que ens robin l’aula de P3 i l’ascensor.

#TotsSomBaldiriReixac


Info (+)

De: Badalona Es Mou 
Assumpte: Urgent: Properes accions contra el tancament del P3 del Baldiri i la no construcció de l’ascensor

Com molt bé sabreu, per al curs vinent l’escola Baldiri Reixac perdrà una aula de P3, i a més, per acabar de reblar el clau, no els construiran l’ascensor que reclamen des de fa 3 anys (hi ha dues alumnes amb mobilitat reduïda que ja no poden esperar més), i l’obra del qual fa molt temps que està aprovada, tant per la Generalitat com per l’Ajuntament de Badalona (el problema és que ningú posa els diners per a fer-ho).
Per tot això, des del passat divendres 16 de maig, un grup de famílies, docents i membres d’entitats i associacions de Badalona fan torns per mantenir-se tancats al centre fins que les nostres reivindicacions siguin ateses: 
1) recuperar l’aula de P3 i 
2) construcció de l’ascensor.
Cada dia a les 5 de la tarda, celebrem l’Assemblea Permanent Baldiri Reixac, amb la participació de diferents col·lectius de la ciutat i així anem decidint les següents accions a realitzar.
Us demanem col·laboració per a participar en les properes accions, especialment la següent:
Dijous, 22 de maig a les 17h: Cadena Humana al voltant de l’Escola Baldiri Reixac, sota el lema “Fem cadena, que no ens robin el P3 i l’ascensor!“. Per a aquesta acció necessitem el major nombre possible de gent per a assolir l’objectiu d’envoltar el Baldiri i, si fos possible, estendre la cadena fins al Carner, simbolitzant que relliguem les dues escoles.
També podeu veure i compartir l’esdeveniment: Fem CADENA, que no ens ROBIN el P3 i l’ascensor!
Sabem que és tot molt precipitat, però si volem tenir res a fer, cal moure’s ràpidament, per això, us demanem que participeu, si és possible, en aquestes accions i en feu màxima difusió.
Us adjuntem els següents documents:
ENSENYAMENT HA DIT #NO #NO 


L’ESCOLA PÚBLICA DIU #SI #SI

diem #SI #SI A L’ESCOLA PÚBLICA