El Departament d’ensenyament del Maresme deixa sense substitució durant 45 dies, una baixa laboral a l’oficina de Granollers

La Unió Intercomarcal Vallès Oriental Maresme Osona de CCOO denunciem el no cobriment de la substitució de l’administrativa que està de baixa per malaltia, a l’oficina gestora de Granollers dels Serveis Territorials Ensenyament del Maresme Vallès Oriental.

Des del 21 d’abril, segons nota penjada a la porta de l’oficina gestora de Granollers, els SS.TT.d’Ensenyament comuniquen que la baixa per malaltia de la persona administrativa que atén l’oficina, no serà coberta durant 45 dies.
Les gestions s’hauran de fer a l’oficina de Mataró o altres oficines de SS.TT. o bé per correu certificat.
CCOO Educació de la nostra comarca considerem que aquesta situació és intolerable, que causa un greu perjudici als i les docents i als centres educatius del Vallès Oriental, obligant a haver de fer les gestions en oficines allunyades de la comarca.
La no substitució d’aquest lloc de treball palesa amb tota cruesa la política de retallades del Departament d’Ensenyament que està realitzant des de que CiU va entrar a governar  la Generalitat.
Aquesta falta de substitució també es produeix en Personal Administratiu i de Serveis a Escoles i Instituts, causant greu perjudici a la feina dels centres escolars.
CCOO Educació Vallès Oriental Maresme Osona exigim la immediata substitució d’aquesta baixa a l’oficina gestora de Granollers i el cobriment de totes les substitucions del Pas.