Sabadell, dimecres 12 de novembre: concentració davant SSTT i cercavila

Concentració davant SSTT

Data: 12/11/2014
Hora: 13:00
Lloc: davant Serveis Territorials-Sabadell(Vallès Occidental)
MÉS INFORMACIÓ AL WEB DEL VALLÈS OCCIDENTAL (+)

Concentració per reclamar les substitucions al 100% i des del primer dia del personal docent, vetllador, administratiu, etc.


Per una educació pública de qualitat

cartell de la concentració
enllaç al blog d’educació del Vallès Occidental
esdeveniment a facebook

Cercavila reivindicativa

Data: 12/11/2014
Hora: 18:00
Lloc: Plaça de la Creu Alta-Sabadell(Vallès Occidental)

MÉS INFORMACIÓ AL WEB DEL VALLÈS OCCIDENTAL (+)


Cercavila reivindicativa per: l’Educació Pública.
Per una educació pública de qualitat. Cap retallada!!!

cartell de la cercavila
enllaç al blog d’educació del Vallès Occidental
esdeveniment a facebook

Des de la Plataforma Sabadell per l’Educació Pública, formada fa mig any per la Comunitat Educativa de la ciutat (alumnes, AMPAs, docents i sindicats), us convidem a assistir a la Cercavila reivindicativa que hem planificat realitzar el proper dimecres 12 de novembre, a partir de les 18h. L’activitat sortirà de la Plaça de la Creu Alta i recorrerà la ciutat fins arribar a la Plaça del Doctor Robert (Ajuntament).

Des de Sabadell per l’Educació Pública, amb aquesta activitat lúdico-reivindicativa, pretenem fer visible pels carrers de la ciutat la nostra denúncia per l’atac continuat contra la Qualitat de l’Educació Pública.

En aquesta ocasió ens centrem en un punt ben concret: el no cobriment de les baixes per malaltia dels i de les docents fins al 16è dia d’absència al centre. A aquest fet, ja greu de per si, se li uneix que l’Administració anomena el personal docent substitut cobrint només el 86% com a màxim el seu horari laboral, dificultant o impossibilitant tasques pedagògiques importants i minvant també els salaris de les i dels docents que realitzen la substitució.

Si et preocupa la pèrdua de qualitat de la nostra Educació Pública, provocada en gran part per la retallada continuada de dotació econòmica, uneix la teva veu a la nostra. Assisteix a la Cercavila reivindicativa, integra’t a les nostres assemblees…, o distribueix el cartell a les teves amistats o al veïnat.

T’hi esperem, de groc, amb xiulets, amb timbals, amb cassoles…, amb ganes!

Plataforma Sabadell per l’Educació Pública sabadellxeducació[email protected]