Les reclamacions per a recuperar la paga extra

Ho volem tot:



-La part meritada de la paga extra: 

  • Que el Govern pagui ja i a tots (al 100%) els treballadors i treballadores de la Generalitat la part de la paga retallada indegudament.  Ja hi ha múltiples sentències que ens donen la raó:  que no calguin nous recursos de moment, que no sigui a costa de la nostra butxaca…!. 
  • Són múltiples els acords amb les diferents administracions que estan permeten retornar aquesta quantitat (44 dies de la part meritada de la paga extra). A més, el Tribunal Constitucional s’ha de pronunciar sobre la inconstitucionalitat de la mesura….(Ja sabem que segons quins assumptes, la justícia és lenta, molt lenta…).

La totalitat de la paga extra del 2012:

El mateix Decret-Llei 20/2012 de Rajoy preuveu el retorn de la totalitat de la paga. Tot i que les últimes setmanes el Govern del PP  ha tornat a recordar que es retornaria a tothom la paga extra del 2012 el proper any (estan en permanent campanya electoral), hem de continuar exigint per tots els mitjans legals i de mobilització aquets el retorn.
No ens fiem!: hem de seguir lluitant per recuperar el 100% de la paga , al 100% dels empleats públics, i sense que ens hagi de costar ni un euro nés, que ja ens han robat prou!


    • El Govern de la Generalitat és l’únic de l’estat que el 2013 i 2014 ha tornat a robar-nos l’equivalent a la paga extra.

      No ens podem aturar en la reclamació de la part meritada de la paga extra, ni del retorn de la totalitat de la paga del 2012 que Montoro diu que es produirà el 2015. Hem d’exigir per totes les vies possibles (judicials, de mobilització) que aturin les retallades salarials i es retorni el que ens han robat a tots els empleats públics de Catalunya.


    Vídeo amb el recull dels titulars de premsa sobre la situació del retorn de la part meritada de la paga extra del 2012

     

     Vídeoconferència



    5 de març, 18h: Videoconferència “Les reclamacions per a recuperar la paga extra”

    Jesús Martínez, advocat de CCOO, ens ha informat de l’estat de les reclamacions judicials de la paga extra. També ha explicat les iniciatives que CCOO promoum per a que TOTHOM recuperi la part meritada de la paga extra, sense que suposi cap cost per a ningú.